25n
25N
25N

El Puig enceta una campanya comercial de Nadal plena de regals i solidaritat

El Puig enceta una campanya comercial de Nadal plena de regals i solidaritat
14/12/2017 -

Amb el lema “Aquest any més regals que mai”, l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris i Professionals del Puig han desplegat una campanya de Nadal plena de sorpreses, regals i animació al carrer que comença l’11 de desembre i s’allargarà fins el 5 de gener.

La Regidoria de Comerç ha il·luminat els carrers comercials amb la finalitat d’afavorir l’ambientació nadalenca durant aquestes festes. També s’han preparat uns xicotets obsequis que els comerciants donaran als seus clients per les seues compres als comerços del Puig durant les celebracions nadalenques.

El regidor Marc Oriola explica que “l’objectiu és dinamitzar i potenciar les compres locals”. “És important que tingam clar que comprant a casa guanyem tots: comerciants i consumidors, que disposen bons preus i una atenció personalitzada; i el poble en general”, assenyala.

L’Associació d’Empresaris i Professionals del Puig, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, ha organitzat diverses activitats per tal de dinamitzar els carrers comercials.

El dijous 21 de desembre, de 16:30 a 19:30 de la vesprada, el Pare Noel estarà al carrer Progrès repartint regals als xiquets i xiquetes i rebent les seues cartes i desitjos. Després s’entrarà en calor amb l’actuació de la batukada “Borumbàia”, s’arreplegarà roba infantil fins als 16 anys per a Cáritas i hi haurà una gran xocolatada per a tots els assistents.

Les activitats continuaran el divendres 22 de desembre, al mateix carrer, de 16:30 a 19:30 de la vesprada, amb animació infantil, tallers, jocs de gegants i mascotes infantils. S’arreplegarà roba infantil fins als 16 anys per a Cáritas i s’acabarà amb una altra gran xocolatada.

L’Associació d’Empresaris i Professionals del Puig farà el mateix dia un sorteig de 6 cistelles de Nadal entre tots el clients del comerços associats.

Des de l’assessoria de Comerç es recorda que “comprant al comerç local donem vida als carrers, rebrem un tracte personalitzat i bona qualitat dels productes, amb comoditat i proximitat. Si comprem al comerç del Puig, guayem tots.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 18 =

bombers
CCCC