25n
25N
25N

“LA MARINA EN CASA”: Festival cultural del Puig ,en temps de confinament.

La novedosa proposta pretén donar suport al sector cultural apostant per artistes locals i professionals de diferents disciplines artístiques.

“LA MARINA EN CASA”: Festival cultural del Puig ,en temps de confinament.
08/05/2020 -

“L’art alimenta l’ànima. La cultura és un bé de primera necessitat”, amb aquestes paraules la regidora de Cultura, Tonica Martí, ha presentat el nou festival que du el nom del centre cultural del Puig, La Marina.
Per primera vegada i donades les circumstàncies, el públic podrà gaudir de les activitats culturals a través de les principals plataformes digitals o presenciar els espectacles des dels balcons, segons la fase vigent de desescalada.

Reggae, música clássica, contacontes, monòlegs teatrals,màgia, jazz i dansa contemporània, conformen una variada programació en què s’ha tingut en compte els artistes locals i reconeguts professionals de l’escena.

L’últim espectacle que s’oferix, ACORRALADES-IN és una producció de dansa del mateix festival que ha comptat amb la participació de la ciutadania: les coreògrafes han recollit frases del veïnat amb les sensacions i emocions produïdes pel confinament i les han incorporades al procés de creació. En finalitzar el confinament, hi haurà una versió OUT pels carrers i places del poble.

“En aquestos moments, més que mai , les institucions públiques hem de donar suport als creadors, i la millor manera de fer-ho és amb treball i promoció”, ha senyalat la regidora. A més a més dels 15 artistes implicats s’ha comptat amb proveïdors del municipi per al disseny de la campanya, les tasques d’impremta i la cobertura tècnica de la mateixa.
El cartell anunciador és obra de la il.lustradora local Irene Bofill.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 4 =