caixa popular

El públic més jove del MAC esmorza contes de Gloria Fuertes

El públic més jove del MAC esmorza contes de Gloria Fuertes
16/05/2017 -

La Mostra de joves pintors/es a l’aire lliure s’ha convertit ja en tot un clàssic de les jornades prèvies del MAC. Es tracta d’un concurs de dibuix dirigit a xiquets d’entre 8 i 14 anys, amb l’objectiu de fomentar les arts plàstiques entre els més menuts. I ho fa, com tota activitat del festival, al carrer, concretament en la plaça 9 d’octubre, a les portes de la Biblioteca Municipal.

El dissabte al matí es va celebrar una nova edició d’este certamen de pintura. Després de passar el matí pintant a l’ire lliure, els dibuixos participants van ser valorats per un jurat, que va triar com a guanyadors d’enguany els treballs realitzats per Lucía Díaz, de vuit anys, i Eva Palma, de 12. A més, tots els xiquets i xiquetes que participaren en l’activitat reberen un diploma acreditatiu.

Enguany, els dibuixos giraven al voltant de la figura de Gloria Fuertes i, de fet, la Biblioteca va preparar per a l’ocasió una de les seues tradicionals guies de lectura. Enguany, a més, la Mostra es va completar amb la programació d’un espectacle per a públic familiar. Esmorzar de contes: nanes, cançons i poemes de Gloria Fuertes era el títol de l’actuació que va oferir la Companyia Titelles de Conte – Elisa M. Matallín en la plaça 9 d’octubre i que va reunir a un nombrós públic de totes les edats.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris