25n
Orgull
Orgull

El PSPV reclama a Bonig "mesures contundents" contra els regidors imputats i la senadora Rita Barberá

18/08/2016 -

La portaveu adjunta i diputada socialista en Les Corts, Ana Barceló, ha instat a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, al fet que siga “contundent amb la corrupció i prenga mesurades referent a forma urgent i necessària si de debò es creu açò que tant predica de la regeneració democràtica”. En aquesta línia li ha demanat que “no es perda en matisos i actue contra la corrupció que afecta no solament als regidors del PP en l’Ajuntament de València sinó també al mateix Partit Popular que ha sigut el gran beneficiat de la institucionalització de les mossegades i les comissions il·legals”.

Per tot això, i davant les informacions conegudes este dimecres sobre una de les peces del cas Taula, la diputada socialista ha recordat que avui Bonig té una nova oportunitat, ja que vas agafar a la reunió del Comité Executiu del seu partit, per a “demanar el beneplàcit de Rajoy i poder apartar del seu càrrec tant als regidors en l’Ajuntament de València com a la senadora, Rita Barberá”. Barceló ha recordat que “si Barberá segueix en el seu càrrec, és perquè ha sigut ratificada en dues ocasions per Rajoy” una situació que per a la diputada socialista és “inexplicable, més si cap, quan existeixen tants indicis de corrupció sobre el seu partit i concretament sobre els seus regidors i el seu personal de màxima confiança”.

“És molt difícil construir una Comunitat on dia a dia segueixen eixint casos de corrupció que van entelant la nostra imatge” ha lamentat Barceló al mateix temps que ha valorat el treball realitzat des de la UCO per a “conéixer de forma exacta fins a on va ser capaç d’arribar el PPCV per a mantenir-se en el poder ja siga en la Diputació de València o en l’Ajuntament”.

Finament ha assenyalat que estem davant “una gran trama de corrupció econòmica i també política perquè tal com portem denunciant durant anys en el PP han anat dopats als procediments electorals”. Si alguna cosa s’està demostrant, és que “en el PP són uns experts a mantenir-se en el poder a través de mossegades i d’afavorir a trames corruptes que serveixen de base per al seu funcionament”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =