25n
25N
25N

El projecte "Psicowoman" visita l'Auditori d'Alboraia per a parlar sobre sexualitat

El projecte "Psicowoman" visita l'Auditori d'Alboraia per a parlar sobre sexualitat
13/09/2019 -

“Psicowoman” és el nom que rep aquest projecte format per Isa i Cris. Isa és psicòloga, sexòloga i terapeuta sistèmica familiar. Però també és youtuber, una part que seria impossible sense Cris, que aporta la part audiovisual (entre moltes altres coses) a aquest treball comú.

Ahir desenes de persones es van donar cita a l’Auditori Municipal d’Alboraia, que es va omplir quasi per complet per a escoltar a Psicowoman parlar sobre sexualitat, coeducació, educació sexual, vincles i formes de relacionar-se, entre molts altres temes.

Però no solament per a escoltar, sinó també per a parlar, compartir i debatre. Perquè aquesta activitat abans de res és participativa, requereix la implicació de totes les parts per a aprendre juntes.

L’esdeveniment va comptar amb una gran acceptació i assistència per part de les veïnes i veïns d’Alboraia, i també representants institucionals, que es van bolcar a atendre les explicacions d’aquesta experta consolidada, a més de compartir opinions i idees.

Alguns dels temes tractats van ser els estereotips, ideals de bellesa, i com les tecnologies també han afectat les nostres formes de relacionar-nos.

També temes més tècnics com a anatomia, erotitzar la comunicació, i psicologia aplicada a la sexualitat, però d’una forma accessible per a tothom.

Tot això donat suport per exemples de la cultura contemporània com el cinema o la televisió, i amb molt de material audiovisual que sens dubte va amenitzar un esdeveniment en el qual va haver-hi temps per a riure i aprendre a parts iguals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − tres =

ccccinema
activem alfafar