25n
25N
25N

El procés de millora i reforma de l'IES Veles e Vents de Gandia avança a bon ritme

Els treballs de millora tenen un pressupost d’1.244.772,07 €

El procés de millora i reforma de l'IES Veles e Vents de Gandia avança a bon ritme
19/04/2021 -

La regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster, ha informat que la passada setmana diverses empreses van visitar l’IES Veles e Vents per interessar-se pels treballs de millora que es realitzaran al centre gràcies al Pla Edificant i que tenen un pressupost de licitació d’1.244.772,07 € (IVA inclòs). D’aquesta manera, dimecres passat representants de diverses empreses constructores van visitar el centre per conéixer de primera mà els espais on caldrà realitzar intervencions entre les quals destaca l’ampliació de l’aulari existent o diverses millores que solucionen determinats desperfectes a la façana de l’edifici.

“Des de l’ajuntament de Gandia seguim treballant molt per posar en marxa totes les millores que seran possibles gràcies al Pla Edificant” va explicar Fuster qui ha recordat que ja han estat adjudicades les obres de reforma i ampliació de l’IES Ausiàs March; les de reforma del Tirant lo Blanc que s’iniciaran aquest estiu; ja s’han iniciat les obres del CEIP Les Foies; i ara mateix s’executen les obres de la CEE Enric Valor.

“La millora dels centres educatius de la ciutat és ja una realitat gràcies al finançament de la iniciativa posada en marxa per la Generalitat Valenciana i a la feina que realitzem des del consistori per agilitzar els tràmits i complir els terminis que ens hem marcat. Volem posar fi al deteriorament dels centres educatius que durant tants anys van acumular desperfectes a causa de la inacció dels anteriors governs de PP”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 2 =