25n
25N
25N

El president de la Diputació i l'alcalde de Mislata inauguren la rehabilitació integral del pavelló de la Canaleta

El president de la Diputació i l'alcalde de Mislata inauguren la rehabilitació integral del pavelló de la Canaleta
07/10/2016 -

El president de la Diputació Provincial de València, Jorge Rodríguez, ha visitat hui per primera vegada la ciutat de Mislata. Ho ha fet per a inaugurar al costat de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la reforma integral del pavelló de la Canaleta, una de les instal·lacions esportives més utilitzades per la ciutadania amb 30 anys d’història. De fet aquesta setmana es compleix una curiosa efemèride: Un 4 d’octubre de 1986, el València Basket, llavors anomenat Pamesa València, va jugar el seu primer partit en aquest pavelló de la Canaleta, davant més de 2.000 persones.

Jorge Rodríguez i Carlos Fernández Bielsa, acompanyats per una nombrosa comitiva de diputats, alcaldes, regidors i representants del teixit associatiu i esportiu de Mislata, han recorregut el pavelló per a comprovar de primera mà el resultat del projecte. Amb una inversió de 274.054,22 €, la rehabilitació integral ha servit per a renovar els vestuaris, reparar la coberta amb material impermeabilitzant, pintar tota la façana exterior i millorar diferents sales interiors, com la de musculació o el tatami.

A més de la visita al pavelló, el president de la Diputació ha arribat a Mislata amb una bona notícia sota el braç, un nou conveni singular que suposarà una injecció de 125.000 € perquè Mislata puga reformar la seua piscina coberta municipal. Jorge Rodríguez i Carlos Fernández Bielsa havien tancat en els últims dies aquesta nova col·laboració entre institucions i avui han aprofitat la visita per a rubricar el conveni, que permetrà a l’Ajuntament seguir ampliant el seu pla de modernització de totes les instal·lacions esportives de la ciutat.

L’alcalde ha agraït al president de la Diputació Provincial que haja accedit a la seua última petició, una quantitat que s’uneix als 1,4 milions d’euros que Mislata ha rebut dins del Pla d’Inversió Econòmicament Sostenibles. Durant la seua intervenció, Bielsa s’ha felicitat perquè ara “la nova Diputació té clar que els diners públics s’ha d’invertir a millorar la vida de la gent. I aquest projecte, no hi ha dubte, serveix per a millorar i molt les condicions dels nostres esportistes”. En aquest sentit s’ha expressat també Rodríguez, que ha valorat el nou rumb que ha pres de la Diputació de València, “que ha passat de fer vergonya a portar bones notícies per tots els pobles de la província”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + vint =