caixa popular

El peix fresc de llotja adoptarà una marca col·lectiva promoguda pel Consell i les federacions de confraries de pescadors

El peix fresc de llotja adoptarà una marca col·lectiva promoguda pel Consell i les federacions de confraries de pescadors
05/09/2016 -

El peix fresc de llotja adoptarà una marca col·lectiva promoguda per la conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i les tres federacions provincials de confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana.

Durant una reunió que va tenir lloc el divendres entre el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Roger Llanes, i els representants de les tres federacions provincials de confraries de pescadors de la Comunitat Valenciana, s’ha avançat en la consolidació d’aquesta nova marca, la denominació exacta de la qual es consensuarà de seguida, i que explica també amb el respatler dels sectors de la distribució i de l’hostaleria.

Amb aquesta iniciativa se cerca garantir la procedència, la frescor i la identitat així com fomentar la qualitat singular i diferenciada dels productes pesquers de la Comunitat Valenciana.

La conselleria ha presentat un esborrany de reglament a la interfederativa per a donar cobertura legal a aquesta pràctica, en la qual s’estableix el procediment d’autorització, les condicions d’ús i el seu control.

Les espècies incloses en aquesta marca seran les més representatives de les captures que es realitzen pels pescadors en les aigües de la Comunitat Valenciana.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC