25n
Orgull
Orgull

El Palau Ducal dels Borja de Gandia acull 1.000 visitants al juliol i agost, 100 més que l'estiu anterior

El Palau Ducal dels Borja de Gandia acull 1.000 visitants al juliol i agost, 100 més que l'estiu anterior
05/09/2019 -

El Palau Ducal dels Borja, un any més bat el seu rècord de visitants en estiu, sent més de 1.000 persones més respecte a l’any anterior, les que l’han visitat en els mesos de juliol i agost. Tot i que aquest increment va produint-se gradualment des del mes de març, ha estat en els mesos d’estiu on la pujada ha estat més marcada.

A més de les visites diürnes, aquesta pujada de visitants és causada per l’ampliació de places de les activitats del calendari nocturn, com és el cas de les visites nocturnes, que respecte al 2018, han augmentat en més de 100 visitants.

Pel que fa al Palaudiovisual, tant en les jornades de Música en pantalla com el Cine Pot d’estiu, el nombre d’assistents es manté, consolidant un públic fidel que acudeix al Palau Ducal per gaudir del cinema a la fresca.

Destaca la gran acollida de les activitats gastronòmiques. El Tast de la Duquessa supera el seu públic per augment de places en aquesta segona edició, completant l’aforament. Els Sopars Borgians a ritme de Jazz es converteixen en un dels productes estrella de l’estiu i compten ambuna valoració excel·lent per part dels seus assistents.

El Palau Ducal dels Borja en la seua aposta per la millora de la qualitat dels serveis oferts, ha implantat recentment un nou sistema d’àudioguies disponibles en set idiomes, i només en el temps que porten en funcionament, ja són més de 800 persones les que han pogut gaudir-ne. A més el Palau Ducal ha fet una renovació de la seua pàgina web apostant per la funcionalitat, claredat i accessibilitat dels seus continguts, el que ha fet que ja haja estat visitada per un gran nombre d’usuaris.

Cal destacar i agrair el treball conjunt de difusió amb l’administració pública, l’Ajuntament de Gandia, Territori Borgiai la xarxa TouristInfo Gandia, així com la col·laboració amb el sector turístic i comercial de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 6 =