25n
Orgull
Orgull

El Palau de la música i l’OV tornen a col·laborar amb el Concurs Internacional de violí CullerArts

L’OV interpretarà dos concerts amb les finalistes C.

El Palau de la música i l’OV tornen a col·laborar amb el Concurs Internacional de violí CullerArts
10/09/2021 -

L’Orquestra de València viatja demà dissabte a Cullera, per a participar en la final del III Concurs Internacional de violí “CullerArts”, que es desenvoluparà a l’Auditori Municipal de la dita localitat a partir de les 20.00 hores. Es tracta de la tercera vegada que la formació simfònica valenciana participa en la final d’este concurs.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha destacat que amb esta nova col·laboració institucional “revalidem el nostre compromís de donar suport als diversos concursos i festivals internacionals que es celebren en la nostra terra, com el Premi Iturbi, el Festival Ensems o en este cas CulleArts, que torna a comptar amb una formació professional de la contrastada qualitat de l’Orquestra de València, per a elevar el seu prestigi”.

D’esta manera la formació simfònica valenciana, sota la direcció de Carlos Garcés, torna a participar en este concurs organitzat per l’Ajuntament de Cullera, per a interpretar els concerts per a violí de Max Bruch i Félix Mendelssohn, que tocaran les dos finalistes del concurs, Clara Garriga i Alexis Hatch. Per una altra part, esta final serà gravada per Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), i retransmesa posteriorment en el programa “Los Conciertos de La 2”.

Per part seua, el director del Palau, Vicent Ros, ha volgut ressaltar “la importància que suposa per a un concurs internacional com CulleArts, que les finalistes puguen tocar amb l’Orquestra de València, que es caracteritza pel seu magisteri i la seua versatilitat per a afrontar qualsevol concert de violí del gran repertori”.

Així mateix, l’Orquestra també està preparant el seu últim espectacle multimèdia “Casual Concert”, que va ser ajornat pel confinament a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19. Es tracta del programa “From Bach to Radiohead”, que protagonitzarà la formació simfònica valenciana el pròxim 17 de setembre al Teatre Principal i que serà conduït por el tenor líric i “showman” José Manuel Zapata. Amb la direcció del violinista britànic Michael Thomas i els solistes Juan Francisco Padilla amb la guitarra i arranjaments musicals i el viola da gamba i guitarra Rubén Rubio, el públic escoltarà un repertori de forma sorprenent, amena i divertida, en el qual figuren obres des de Rossini o Bach, fins a Paco de Lucía, Bjork, Iron Maiden o Radiohead.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + huit =