25n
25N
25N

El nucli històric de Patraix ja disposa de dos nous carrers per als vianants

El nucli històric de Patraix ja disposa de dos nous carrers per als vianants
23/11/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d’urbanització, Vicent Sarrià, ha visitat este dimarts junt amb els tècnics del Servici d’Obres d’Urbanització, les obres d’urbanització en el barri que acaben de finalitzar. S’ha intervingut en quatre carrers, amb un pressupost total de 282.071 euros. Els treballs han durat 4 mesos.

S’han millorat voreres i renovat el paviment en els carrers del Assagador de les Monges i Humanista Mariner, i s’han convertit en zona de vianants dos carrers d’accés al nucli històric de Patraix (Convent de Jesús i Beat Nicolau Factor), recuperant així espai públic per a la mobilitat dels vianants en un entorn protegit.

“Estes obres posen en valor el nucli històric de Patraix”, ha assenyalat Sarrià, “i s’estan redactant dos nous projectes per a este espai emblemàtic del barri, que permetran obrir l’embús urbanístic dels carrers de Salabert, que serà per als vianants, i Venerable Agnés.

Els projectes que ara s’han dut a terme han suposat la renovació d’embornals, asfaltat i voreres, amb la col·locació de 6 nous arbres i 3 fanals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tres =