25n
25N
25N

El nou equip de FIFA del Valencia CF eSports

El nou equip de FIFA del Valencia CF eSports
09/10/2016 -

Divendres, en l’Arena principal del Barcelona Games World, es va celebrar l’esdeveniment de presentació de l’esperada VFO, la primera competició professional de futbol virtual que es juga 11 vs 11 en la modalitat Clubs Pro de l’EA SPORTS FIFA i en la qual el Valencia CF va confirmar la creació del nou equip i la participació en la nova competició.

En l’acte es va fer el lliurament de la samarreta a Havel, qui serà un dels seus capitans en aquesta nova aventura dins del món dels videojocs professionals. Al gener del 2017 es donarà a conéixer, després d’un període de configuració i selecció de jugadors, l’esquadra que representarà al Valencia CF eSports en la VFO.

La VFO és la primera competició que uneix tres mons en un: el futbol professional, el nou fenomen esportiu dels eSports (competicions digitals) i la comunitat de “gamers” més gran d’Espanya, els jugadors del videojoc FIFA.

El YouTuber Toniemcee va ser el mestre de cerimònies i va descobrir les novetats de la primera lliga professional de futbol virtual patrocinada per EA SPORTS (Electronic Arts), que començarà a Espanya al gener del 2017.

A la presentació van acudir els capitans dels clubs que participen en la lliga, celebritats, youtubers, mitjans especialistes en esport i e-Sports, a més de representants de marques comercials.

La primera lliga de futbol virtual amb clubs oficials de futbol, clubs professionals i equips amateurs.

La VFO és la primera lliga de futbol virtual en la qual competeixen:

  • Clubs de Futbol | la secció de futbol virtual dels equips de futbol professionals del futbol espanyol.
    • Clubs Professionals | clubs professionals de eSports com a x6tence i clubs de marques comercials, com el Philips Hue, que podran crear els seus propis equips per a competir contra clubs oficials i amateurs.
    • Clubs Amateur | clubs formats per amics jugadors de l’EA SPORTS FIFA que s’inscriuen en la VFO i creen el seu propi club amb el qual poden  pujant divisions per a competir contra els gegants de la competició i, per què no, guanyar el campionat.L’única lliga on pots competir contra el teu equip de futbol favorit i acabar jugant en ell

Com en tota lliga professional hi ha organització, divisions, reglament, classificacions, calendari, etc. Cada equip té un capità que representa i gestiona l’equip. També hi ha èpoques de l’any destinades a fitxatges i traspassos. El següent sí que marca la diferència: la competició inclou premis, espònsors i… fama, en incloure marques comercials i clubs professionals que inverteixen en la competició i els seus equips per a mantenir la seua excel·lència.

Amb la VFO, EA SPORTS fa un pas més cap al futur de l’oci digital

Amb el patrocini de la primera lliga professional de futbol virtual, Electronic Arts dóna un nou pas en l’oci digital, recolzant la creació d’una competició professional oberta a tots els aficionats i jugadors de l’EA SPORTS FIFA, incorporant-ho a les grans competicions dels e-Sports.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 7 =

museo prehistoria