25n
25N
25N

El nou contracte de la zona blava de València comença aquest dimarts

El nou contracte de la zona blava de València comença aquest dimarts
11/05/2021 -

El nou contracte de l’ordenança reguladora d’aparcament (ORA) de València s’iniciarà aquest dimarts, 11 de maig, per part de l’empresa EYSA, adjudicatària del nou contracte d’estacionament regulat.

De moment ho farà a través dels parquímetres que hi ha instal·lats per la ciutat, fins que s’incorporen els 195 nous intel·ligents a la fi de juny, progressivament i d’acord amb el plec de condicions i amb l’oferta de la companyia, anuncia el consistori.

Des de dimarts que ve, els usuaris podran abonar el seu estacionament en zona regulada directament en l’app de la nova adjudicatària, anomenada Elparking i disponible per a tots els dispositius mòbils. També podran continuar realitzant-ho en l’actual de Telpark i seguirà l’opció d’usar els parquímetres per al pagament com fins ara.

Durant la transició entre concessionàries, la disposició de places de l’ORA a València es mantindrà en la seua actual situació, implementant-se en els pròxims mesos les noves zones verdes per a ús exclusiu de residents a mesura que s’atenguen les peticions veïnals i es realitzen els estudis pertinents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tres =