25n
25N
25N

El Museu Valencià d’Etnologia presenta a Potries les VI Jornades de museus locals

Más de un centenar de profesionales y estudiantes de la Comunitat participan este jueves en un foro que abordará el papel adquirido por el patrimonio cultural a lo largo de los últimos añosMés d’un centenar de professionals i estudiants de la Comunitat participen aquest dijous en un fòrum que abordarà el paper adquirit pel patrimoni cultural al llarg dels darrers anys

El Museu Valencià d’Etnologia presenta a Potries les VI Jornades de museus locals
29/03/2017 -

El Museu Valencià d’Etnologia, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta aquest dijous, a la Casa de la Cultura de Potries, les VI Jornades de Museus Locals. Patrimoni i desenvolupament local: els museus en l’activació territorial. La cita comptarà amb la participació del diputat de Cultura, Xavier Rius, a més del director del museu, Francesc Tamarit.

En aquestes jornades, a les que està confirmada l’assistència de més d’un centenar de professionals i estudiants d’arreu de la Comunitat Valenciana, es tractarà el paper que el patrimoni cultural ha adquirit en els darrers anys com un element fonamental en el desenvolupament territorial. Aquest patrimoni, a més de contribuir a la millora de la imatge del territori i de propiciar atractius amb què singularitzar els municipis, també ha contribuït a generar consensos ciutadans que permeten cohesionar les societats en què s’ubiquen.

La jornada, organitzada de forma conjunta pel Museu Valencià d’Etnologia, el Servei de Formació de la Diputació de València i l’Ajuntament de Potries, analitza els aspectes teòrics i casos pràctics de la relació entre el patrimoni i el desenvolupament, així com el paper que els museus juguen en aquesta relació.

Aquesta constitueix la sisena edició d’un projecte formatiu encetat l’any 2012, que forma part de les accions recollides en el marc de la Xarxa de Museus Etnològics i coordinada pel mateix Museu Valencià d’Etnologia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 16 =