25n
25N
25N

El Museu Valencià d’Etnologia acull el II Congrés de Gestió Cultural

El Museu Valencià d’Etnologia acull el II Congrés de Gestió Cultural
29/09/2016 -

El Museu Valencià d’Etnologia acull el II Congrés de Gestió Cultural hui i demà 30 de 10 a 20 h en el Saló Alfons el Magnànim de La Beneficència i la Sala IVAM LAB. El congrés està organitzat pel màster oficial interuniversitari en Gestió Cultural de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

S’inaugurarà hui, dijous 29 de setembre, a les 9:30 h, i hi intervindran el diputat de Cultura, Xavier Rius, el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, la directora del màster esmentat per la Universitat de València, Beatriz Santamarina, i el director per la Universitat Politècnica de València, Vicent Giménez. També assistiran el director del Museu Valencià d’Etnologia, Francesc Tamarit, i el director de la Institució Alfons el Magnànim, Vicent Flor, ja que les dos entitats coŀlaboren en aquest congrés.

Els eixos de treball sobre els quals s’organitza aquest congrés són els nous hàbits i les noves pràctiques de consum cultural, la gestió cultural com a ferramenta de transformació social, les polítiques culturals i la professionalització del sector.

«Mapant realitats entre llocs i persones» és el lema d’aquest congrés, coordinat i gestionat per alumnes del màster i dirigit a gestors en actiu i professionals futurs. El congrés congrega disciplines afins amb la seua, com l’antropologia o la sociologia, i sorgeix de la necessitat d’estretir vincles amb els agents culturals actius, connectar els futurs gestors i l’organització amb la realitat de la gestió cultural i complir amb els seus objectius de formació, divulgació i investigació al voltant de la professió participant activament en els seus creixement i desenvolupament

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 3 =

museo prehistoria