caixa popular

El Llibre de Festes 2017 s'ha presentat oficialment

El Llibre de Festes 2017 s'ha presentat oficialment
07/08/2017 -

Aquest divendres dia 4 d’agost a les 19.00 hores s’ha presentat el Llibre de Festes 2017 en el claustre del Museu Municipal de Requena.

A aquesta presentació han acudit les associacions, entitats i organismes que formen part del Llibre de Festes, així com el públic en general.

S’ha explicat a més amb la presència de Mario Sánchez González, alcalde de Requena, la regidora de Fira i Festes, Mª José Arroyo Pardo i el President Central de la LXX Festa de la Verema, Alberto García Cabanyes, entre altres. Aquesta vetlada va ser també l’ocasió per a conéixer de prop a Rafael Navarro Cárcel, el pregoner de la Fira d’enguany 2017.

S’ha treballat de valent per a aconseguir elaborar un programa de festes que no deixarà indiferent a ningú. Un programa de qualitat que compta amb activitats per a totes les edats i gustos. Entre altres actes, es compta amb la presència de l’espectacular “Panorama Dreams Tour 2017”, el concert “Sona la Dipu” amb el grup IV Quatre-Homenatge als 80 i amb musicals per a tots els públics, així com amb tots els actes programats per l’Ajuntament de Requena, la Festa de la Verema i la Unió de Racimos. Tampoc faltaran activitats culturals i tradicionals en aquests dies de festa.

Des del 23 d’agost fins al 3 de setembre es gaudiran les tan esperades Fira i Festa de la Verema que, sens dubte, són la millor oportunitat de trobar-se amb familiars, amics i veïns de Requena i compartir moments plens d’il·lusió i de vida.

A partir d’ara, es podrà consultar en tot moment el Llibre de Festes complet en la pàgina web de l’Ajuntament de Requena i es començarà el repartiment gradual dels llibres per totes les llars de la ciutat. A més, s’han editat unes edicions de mà per a poder portar la programació sempre damunt.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris