caixa popular

El jaciment 'Kelin' celebra les jornades de portes obertes amb representacions dramatitzades de ritus d'època ibera

El Museu de Prehistòria de València col·labora amb l’Ajuntament de Caudete de las Fuentes i la Universitat de València en les XIII Jornades de portes obertes al jaciment arqueològic que se celebren aquest cap de setmana

El jaciment 'Kelin' celebra les jornades de portes obertes amb representacions dramatitzades de ritus d'època ibera
11/10/2017 -

Caudete de las Fuentes celebra aquest proper cap de setmana la tretzena edició de les Jornades de portes obertes del jaciment ibèric Kelin, amb una àmplia programació lúdica i festiva, que inclou la representació dramatitzada de ritus de pas a l’edat adulta.

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha finançat durant més de dues dècades, a través del Museu de Prehistòria, les campanyes d’excavació del poblat ibèric de Kelin, i és la responsable de la seua restauració i posada en valor. El jaciment forma part, a més, de la Ruta del Ibers, que la mateixa Diputació dóna suport a través de subvencions anuals per a la millora en la museïtzació i els serveis de visites als jaciments.

Durant el transcurs de les jornades, els visitants podran recórrer el jaciment i participar en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Caudete de las Fuentes amb la col·laboració del Museu de Prehistòria i la Universitat de València. La visita a la ciutat ibera en companyia dels seus veïns, els tallers didàctics, la minifira de productes artesanals a El Paseo i la ruta de tapes iberes pels bars de la localitat, són les activitats previstes més destacades.


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =

sempre teua
exposicion caps tallats
empleo femenino
exposicion caps tallats