25n
Orgull
Orgull

L'Hospital La Fe acull l'Operació Xicotets Herois de la Policia Nacional

L'Hospital La Fe acull l'Operació Xicotets Herois de la Policia Nacional
10/11/2016 -

Prop de 20 agents voluntaris de la Comissaria de la Policia Nacional d’Abastos s’han desplaçat fins a l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe per a explicar a pacients ingressats en l’Àrea Infantil i als seus familiars i acompanyants quin és el seu treball i el material que utilitzen per a les seues tasques.

És la primera vegada que policies nacionals, coordinats per la Delegació de Participació Ciutadana, es desplacen fins a un hospital per a mostrar el seu material i relatar les seues principals tasques.

Els agents de la Policia Científica, guies amb gossos ensinistrats i fins i tot agents amb un vehicle elèctric han mostrat el seu material i explicat les seues tasques en l’aula de la Unitat Pedagògica Hospitalària, en l’aula de la sala d’Oncologia i en la sala d’Hemodiàlisi. Ací, alumnes ingressats, acompanyats per infermeres, mestres i professorat d’Educació Secundària de l’hospital, han omplit la seua fitxa amb les seues dades i han pogut veure el material policial que utilitzen diàriament.

Així, han plantejat escenaris amb cinta policial, llums de cotxe, llanternes, cons, escuts, senyals d’alto policial, jupetins, objectes de defensa i han fet un xicotet passeig pel corredor amb el vehicle elèctric.

A més, a l’exterior de l’edifici, pacients amb autorització per a eixir han pogut pujar a vehicles oficials com un furgó policial, cotxes patrulla, motos i inclús han vist de prop la policia muntada a cavall.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =