25n
25N
25N

L'espai COVID-19 de GVA Oberta supera les 61.000 visites i és la secció més visitada del portal al març

L'espai COVID-19 de GVA Oberta supera les 61.000 visites i és la secció més visitada del portal al març
25/04/2021 -

L’espai de recursos d’informació sobre la COVID-19 del Portal de Transparència ‘GVA Oberta’ ha aconseguit un total de 61.244 visites i s’ha convertit en la secció més visitada durant el mes de març. Des de la seua creació fa un any fins a l’actualitat, l’espai de recursos sobre la pandèmia ha tingut més de 320.000 visites.

A aquest apartat li segueixen les fitxes dels alts càrrecs, amb 34.635, i la seua agenda, que aconsegueix les 21.665, segons ha precisat la Generalitat en un comunicat. Per part seua, el Portal de Transparència ‘GVA Oberta’ ha aconseguit el mes de març la xifra més alta de visites des de la seua posada en marxa en 2015, situant-se en 110.092 en tan sols un mes, xifra que duplica les registrades en el mateix mes de l’any anterior.

D’acord amb les dades mensuals de març, s’han registrat visites de 85.025 usuaris i usuàries que van accedir a 203.418 pàgines. Així mateix, un total de 72.771 ho van fer per primera vegada.

El 41 per cent de les visites es van realitzar des d’un ordinador i el 56% des de telefonia mòbil, la qual cosa suposa un “important” increment en la utilització d’aquesta última via, la qual cosa marca un “canvi de tendència” quant al mitjà d’accés al portal. Per cada sessió s’han vist una mitjana d’1,85 pàgines, amb una duració mitjana d’1 minut i 18 segons, mentre que el dia amb més visites va ser el passat 11 de març.

El portal ‘GVA Oberta’ continua actualitzant-se i aportant novetats “com a eina de govern obert”, un fet que “ha consolidat la seua tendència de creixement i ús per part de la ciutadania”, destaca la Generalitat. De fet, des de la creació del portal fa cinc anys, s’ha registrat un augment “constant” en el nombre de visites, usuaris i pàgines vistes.

Entre les principals novetats destaca el nou apartat de transparència per sectors dedicat a educació o els reglaments orgànics i funcionals de cada conselleria i les corresponents ordres de desenvolupament. Així mateix, s’ha introduït un apartat de seguiment de les sol·licituds d’accés a la informació pública i guia de recomanacions i preguntes freqüents.

També s’ofereix informació sobre retribucions dels alts càrrecs del sector públic instrumental; publicació de guies, recursos i continguts formatius en l’apartat Guies i recursos de Transparència en la Generalitat; recopilació d’informes i estudis de polítiques públiques realitzats o encarregats per la Generalitat, les universitats públiques o altres institucions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + un =