25n
25N
25N

El Departament de Sagunt aplicarà la teràpia d'infusió contínua d'insulina a xiquets i adolescents

El Departament de Sagunt aplicarà la teràpia d'infusió contínua d'insulina a xiquets i adolescents
23/11/2016 -

La Unitat de Diabetis Infantil del Departament de Salut de Sagunt ha obtingut l’acreditació de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a l’aplicació de la teràpia amb bombes d’insulina en edat pediàtrica mitjançant el tractament amb infusió subcutània contínua amb insulina ISCI en xiquets i adolescents amb Diabetis tipus 1.

Segons explica el gerent, José Luis Chover, la consecució d’aquesta acreditació s’emmarca en la voluntat d’acostar les prestacions sanitàries als ciutadans, evitant els desplaçaments als hospitals de referència, en aquest cas l’Hospital Clínic de València.

L’informe elaborat per Pediatria fa referència al fet que la diabetis tipus 1 és una de les malalties més freqüents i que està augmentant en l’edat pediàtrica, especialment en els xiquets més xicotets. En la unitat de diabetis infantil del Departament de Sagunt s’atén en l’actualitat a 56 xiquets i adolescents amb diabetis tipus 1.

A més, es destaca que el servei de Pediatria del Departament de què depén la unitat de diabetis infantil compte “amb recursos humans i materials per a atendre les necessitats dels xiquets amb aquest tipus de teràpia” o tractament amb ISCI.

Des de la unitat de Pediatria recorden que l’atenció als xiquets en la unitat de l’hospital, propera al seu domicili, “té una sèrie d’avantatges: evita costos a les famílies, perquè redueix desplaçaments i permet el contacte estret amb els sanitaris que indiquen la teràpia, als quals coneixen des del diagnòstic de la malaltia i que els han entrenat en les tècniques d’autocontrol diabètic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − quatre =