caixa popular

El Cor del Conservatori de Llíria porta el Nadal al Saló de Cristall de l’Ajuntament

Clàssics com “Adeste fideles” o “White Christmas” figuren en el repertori del concert de hui

El Cor del Conservatori de Llíria porta el Nadal al Saló de Cristall de l’Ajuntament
15/12/2016 -

El repertori nadalenc més tradicional serà el protagonista del concert que se celebrarà hui dijous al Saló de Cristall de l’Ajuntament, com cada setmana des que l’equip de govern va obrir a la ciutadania les dependències municipals. L’actuació anirà a càrrec del Cor del Conservatori de Llíria i començarà al migdia.

Sota la direcció de Rafael Serrallet, el cor interpretarà una àmplia selecció del repertori nadalenc més conegut, que inclourà entre altres peces els clàssics alemanys “O Tannenbaum” i “Santa nit”; “White Christmas”, “La nit de Nadal”, “El noi de la mare” o “Adeste fideles”, a més de composicions de Mozart i Mendelssohn.

El Conservatori Professional de Música de Llíria és un centre públic municipal, obert a la comarca del Camp de Túria i a les comarques veïnes. Està adscrit administrativament al Conservatori Professional de Música núm. 2 de València i compta amb més de vint anys de trajectòria educativa.

El cor participa habitualment en els concerts organitzats pel centre, tant en solitari com acompanyant les formacions musicals (orquestra i banda) del conservatori. Cal destacar la seua participació en el musical Un passeig per Broadway, sota la direcció artística de José Alcayde, que el Conservatori de Llíria ha produït enguany mateix, i en el concert de Nadal celebrat al Palau de la Generalitat de València al desembre de 2015.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats