25n
25N
25N

El Cor de la Font de Sant Lluís actua hui en el saló de cristalls de l'Ajuntament

L’horari habitual del concert dels dijous s’avançarà per a deixar espai a l’acte de reconeixement a “Les nostres Millors Persones Majors”

El Cor de la Font de Sant Lluís actua hui en el saló de cristalls de l'Ajuntament
10/11/2016 -

L’habitual concert que el Saló de Cristalls de l’Ajuntament acull cada dijous, des que l’Equip de Govern obrira a la ciutadania les portes de les dependències municipals, avançarà hui el seu habitual horari a les 10:45 hores. L’actuació anirà a càrrec del Cor de la Font de Sant Lluís.

El concert donarà començament a les 10:45 hores, ja que a les 11:30 hores està previst el desenvolupament de l’acte d’entrega de reconeixements a “Les nostres Millors Persones Majors”, en el marc de la celebració de la XXXIII Setmana de les Persones Majors, en el Saló de Cristalls de l’Ajuntament.

El Cor de la Font de Sant Lluís és una agrupació polifònica integrada per persones usuàries del Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors (CMAPM) Font de Sant Lluís.

El programa que han preparat oferirà peces tradicionals i del folklore de distints punts geogràfics, des d’Àfrica a Sud-amèrica. Entre les cançons que interpretaran, destaquen algunes com “O voso galo comare”, de M. Gorba; la tradicional zulu “Siyahamba”, “Boga, boga”, de Jesús Guridi, o un arreglament de “El so del silenci”, de Simon & Garfunkel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =