25n
25N
25N

El Consell crea les Distincions de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social i per Accions a favor de la Igualtat

El Consell crea les Distincions de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social i per Accions a favor de la Igualtat
08/10/2016 -

El Consell ha aprovat la creació de les Distincions de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social i per Accions a favor de la Igualtat i per a una Societat Inclusiva.

La Distinció de la Generalitat al Mèrit Empresarial i Social reconeix el mèrit, la labor i la trajectòria d’aquelles persones i institucions de l’àmbit empresarial, cooperatiu i social que han destacat pel seu treball, vocació i compromís amb el creixement econòmic intel·ligent, responsable i sostenible de la Comunitat Valenciana.

En definitiva, es valora l’aposta per un desenvolupament intel·ligent, que aprofita els avantatges competitius i les oportunitats del nostre territori; un desenvolupament responsable, que s’ocupa i preocupa tant per les persones com per la creació de més llocs de treball i de més qualitat; i, finalment, per un desenvolupament sostenible, amb vocació de permanència i durabilitat, és a dir, respectuós amb un el patrimoni natural valencià.

D’altra banda, la Distinció de la Generalitat per Accions a favor de la Igualtat i per a una Societat Inclusiva pretén posar en relleu la trajectòria, accions i projectes d’aquelles persones o entitats que destaquen pel seu treball, vocació o compromís en la lluita per la igualtat, per la consecució d’una societat inclusiva i per la visibilitat de la diversitat social.

Podran rebre aquesta distinció aquelles persones que tinguen la condició política de valencianes o que, sense tenir-la, tinguen relació amb la Comunitat Valenciana o desenvolupen en ella la major part de la seua acció. També podran ser guardonades les entitats, tan públiques com a privades, que tinguen seu a la Comunitat Valenciana o desenvolupen en ella part substancial de la seua activitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =