25n
25N
25N

El Consell autoritza les ajudes del IVACE a l'Institut Valencià de Biomecànica per valor de 1,2 milions d'euros

25/07/2016 -

El Ple del Consell ha autoritzat la concessió de subvencions per valor d’1,239,128,75 euros que l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit en 2016 a l’Institut Valencià de Biomecànica (IBV).

Segons l’article 160 de la Llei 1/2015 del Sector Públic i de Subvencions, el Consell és l’òrgan competent per a l’autorització prèvia a la concessió de les subvencions de concurrència competitiva de quantia superior al milió d’euros.

L’ajuda concedida es correspon amb el desenvolupament de projectes de R+D en col·laboració amb altres centres tecnològics de la Comunitat Valenciana per al disseny de productes adaptats a la morfologia i a les preferències emocionals dels usuaris.

La Conselleria d’Economia Sostenible i el IVACE estan fent una aposta important i un gran esforç per acostar la innovació a tots els racons de la Comunitat i en aquesta acció el paper dels instituts tecnològics és fonamental.

En 2016, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha incrementat en 1,5 milions d’euros el pressupost destinat a impulsar la R+D+i dels instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, el IVACE donarà prioritat a aquells projectes de R+D que ajuden a millorar la productivitat i competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − set =