25n
25N
25N

El Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena treu a concurs la seva imatge

02/08/2016 -

Poden participar en el concurs tant joves com a majors, homes i dones, majors de 12 anys. En el cas de ser menor d’edat, és necessari el permís escrit i signat d’una persona adulta per participar en el concurs. La data límit per presentar els originals, que poden ser tant fotografies, com a pintures o dibuixos, és l’1 de desembre de 2016, “les imatges han de ser originals i representar l’essència d’aquesta acció impulsora de la Igualtat de Gènere”, tal com han assenyalat desde Espai Dóna.

Els treballs han d’enviar-se en format JPG a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es, juntament amb les dades de la persona participant. Davant qualsevol dubte, es pot contactar amb Espai Dóna en la citada adreça de correu o ben cridant al 96 390 67 18.

El treball guanyador es donarà a conèixer públicament en el mes de gener, quan es convoqui el VI Concurs de narrativa breu amb perspectiva de gènere, Isabel de Villena. L’Ajuntament podrà utilitzar els dibuixos presentats en fullets, cartells i en qualsevol activitat de promoció o difusió de Espai Dóna.

Per a la Regidora Lluna Àrias, “el Concurs de narrativa breu amb perspectiva de gènere Isabel de Villena arribarà el proper any a la seva sisena edició i dotar-ho d’una imatge, una cara, és fonamental per continuar consolidant un certamen literari que contribueix a sensibilitzar entorn d’una qüestió tan important com és la igualtat de Gènere, real i efectiva”.

Així mateix, desde Espai Dóna recorden que ja estan obertes les matrícules per als diferents cursos oferts des del servei com són els de Txi-Kung terapèutic i dansa del ventre, les inscripcions del qual cal formalitzar en la AAVV Isaac Peral, on els informaran de preus i horaris, els dimarts i dijous de 18 a 20 hores. En el cas dels cursos de Teatre terapèutic “Gaudeix expressant-te” i Dibuix Terapèutic, tots dos gratuïts, la inscripció cal realitzar-la en Espai Dóna, c/ Colón, 40, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o bé a través de correu electrònic, facilitant el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon i el DNI.

A més, des de Espai Dóna recorden que continuen amb la campanya de recollida de portabebés per a Síria. Els fulards, motxilles o bandoleres poden lliurar-se al seu del servei, en la c/ Colón, 40.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 12 =