caixa popular

El col·legi María Auxiliadora celebra la festa en honor a la seua patrona

El col·legi María Auxiliadora celebra la festa en honor a la seua patrona
26/05/2017 -

En la vesprada de dimecres, en les instal·lacions del centre escolar María Auxiliadora es va celebrar l’eucaristia i la processó en honor a la seua patrona, que va congregar centenars de persones, entre ells alumnes i exalumnes del col·legi, en una cita tan assenyalada.

En la missa van estar presents els alumnes d’últim any, que més tard van anar en processó juntament amb els combregants i els seus pares, com és tradició. En este acte els van acompanyar els integrants de Protecció Civil del municipi, els quals van escortar la Mare de Déu en la processó, que és també la seua patrona. No van voler faltar a la celebració el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, i el regidor de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos.

La celebració va començar a les 8.00 h del matí amb la despertada, on hi van participar alumnes, pares i professors. Seguidament, els alumnes de Primària i Secundària acudiren a l’eucaristia programada per a estos cicles. Seguidament, el centre va organitzar una sèrie d’activitats lúdiques. Els alumnes del cicle d’Infantil acudiren al parc de psicomotricitat, i els de Primària i Secundària van gaudir d’una jornada esportiva en la Ciutat de l’Esport. Tot un seguit de activitats per a retre homenatge a la seua patrona.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris