25n
25N
25N

El col·lectiu Colecamins aconsegueix rutes escolars segures per a Patraix i Tres Forques

L’objectiu d’aquestes rutes és que els xiquets puguen anar solament al col·legi, però de forma segura

El col·lectiu Colecamins aconsegueix rutes escolars segures per a Patraix i Tres Forques
30/11/2016 -
Foto: facebook.com/Colecamins

Foto: facebook.com/Colecamins

El col·lectiu Colecamins, format per diversos col·lectius socials com a Coordinadora 3F, Amesti, les associacions de veïns del barri de Patraix i Tres Forques i un conjunt de Ampas d’aquests dos barris, ha aconseguit l’aprovació d’un projecte basat en la creació de rutes escolars segures, amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes puguen anar solos als col·legis sense córrer riscos.

Aquestes rutes escolars, que desembocaran en les portes de cinc col·legis valencians, com el CEIP Humanistas Mariner, Col·legi La Purísima o CEIP Doctor López Rosat, comptarà amb el suport de l’Ajuntament de València, ja que no solament dotarà a aquest projecte amb 50.000 euros, aproximadament, sinó que a més, es plantegen fer-ho extensible a la resta del nucli urbà.

Inicialment, el traçat de les rutes escolars abastarà al voltant de 3,5 quilòmetres. No obstant això, el més sorprenent és que es contempla que també s’incloguen parades en parcs, places, centres cívics o altres punts d’interés.

Així i tot, aquesta ruta no és suficient. Actualment, en Patraix existeixen 23 punts negres, però és necessària un major finançament, ja que amb l’aportació actual només es poden solucionar cinc. Per tant, Colecamins seguirà treballant perquè aquest projecte no solament puga estar finalitzat de cara a 2019, sinó que també cobrisca totes les necessitats dels barris valencians de Patraix i Tres Forques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =