25n
25N
25N

El Club Handbol Port de Sagunt i el C.D. Ares, beneficiaris de les ajudes de Diputació a clubs d’elit

El Club Handbol Port de Sagunt i el C.D. Ares, beneficiaris de les ajudes de Diputació a clubs d’elit
21/11/2016 -

L’àrea d’Esports de la Diputació de València acaba de resoldre la convocatòria de subvencions a clubs d’elit, en virtut de les quals el Club d’Handbol Port de Sagunt i el Club Esportiu Ares rebran enguany una ajuda econòmica per a la promoció i el desenvolupament de la seua activitat en l’àmbit de l’esport. Al costat d’elles, s’ha resolt també la convocatòria destinada a esportistes d’elit, que en aquest exercici serà per a la jove Mar Martínez Graullera, també de Sagunt.

La Diputació de València va decidir enguany reconduir cap a la transparència les ajudes concedides als clubs i entitats esportives valencianes, que fins aleshores es gestionaven directament a través de l’empresa pública depenent de la institució provincial. Una d’aquestes línies ha sigut la dirigida a clubs d’elit, que té per objecte subvencionar l’activitat d’aquelles organitzacions que acrediten “gran rellevància”, atenent als seus resultats en competicions oficials, la seua repercussió social o el nivell dels seus integrants, i que el seu objectiu principal fora la participació en una competició esportiva oficial. A la convocatòria es van presentar el Club Handbol Port de Sagunt i el Club Esportiu Ares, que segons la resolució aprovada rebran 20.000 i 3.000 euros, respectivament.

Ajudes a esportistes d’elit

Amb el mateix objectiu de dotar de transparència i publicitat a les subvencions que rebien els joves valencians que participen en competicions esportives d’alt nivell, es va decidir crear, al costat de les anteriors, una quarta convocatòria d’ajudes específica per a aquests esportistes d’elit, destinades a la cobertura de les despeses derivades de la temporada 2015/2016.

Podien optar a la convocatòria aquells joves majors de 18 anys “que acreditaren gran rellevància esportiva atenent als seus resultats en competicions oficials, fonamentada en la seua repercussió social i alt nivell, els objectius principals del qual siguen desenvolupar una competició esportiva oficial d’àmbit autonòmic, nacional o internacional reconeguda per la federació esportiva corresponent, majors de 18 anys”. L’única esportista del Camp de Morvedre que s’ha presentat a la convocatòria ha sigut la jove Mar Martínez Graullera, que rebrà 1.200 euros de subvenció.

Per a la diputada d’Esports, Isabel García, aquestes ajudes “són una demostració palpable del suport de la institució provincial cap a les organitzacions i els joves que, amb la seua activitat, contribueixen a la promoció de l’esport de base i dels valors que li són inherents, una tasca a la qual ells dediquen importants esforços, tant personals com a econòmics i que resulta fonamental per a la nostra societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 7 =