25n
25N
25N

El Club de Hapkido València aconsegueix el bronze en el Campionat d'Espanya

El Club de Hapkido València aconsegueix el bronze en el Campionat d'Espanya
12/12/2017 -

El passat 25 de novembre es va celebrar en la ciutat de Múrcia el 6° Campionat d’Espanya de Hanminjok Hapkido, on el Club Hapkido València, amb alumnes de l’escola de Massamagrell i de diverses localitats més, va obtindre el tercer lloc nacional com a equip enfront de vuit comunitats autònomes i més de 200 participants.

“És un orgull poder portar aquest trofeu al nostre poble i poder portar el nom de Massamagrell per tot el món. Així ho seguirem fent”, expressa el mestre internacional, Joaquín Valera.
“L’escola de Hapkido dirigida pel nostre veí Joaquín Valera, ha aconseguit un altre reconeixement més a nivell nacional per a la nostra població, i és que, des que es va crear el Club l’any 2008, ja se superen les 200 medalles en campionats oficials a nivell nacional, i més de 30 a nivell internacional. Aquests premis són els que han facilitat a alguns alumnes els certificats com a Esportistes d’Elit de classe A i mitjançant els quals s’ha optat als avantatges que ofereix el CSD per als esportistes-estudiants més joves. L’Ajuntament de Massamagrell continua recolzant l’esport local i als seus esportistes. Gràcies al patrocini de la Regidoria d’Esports aquests esportistes van tindre més fàcil la seua participació en el Campionat d’Espanya, i la consecució del tercer lloc. Des d’ací els donem l’enhorabona i seguirem recolzant-los allà on vagen”, comenta el regidor d’Esports, Paco Gómez. 


“Després de diversos mesos de sacrifici el nostre Club de Hapkido local ha vist recompensat el seu treball i esforç amb aquest merescut guardó. Des de l’Ajuntament de Massamagrell volem felicitar a tots els alumnes mitjançant una recepció oficial que tindrà lloc abans de finalitzar l’any”, explica l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 7 =

bombers
CCCC
bombers