caixa popular

El cicle musical 'Estiu a la Bene' acull divendres el dinamisme i diversió de Rascanya

El grup valencià oferirà aquest divendres el penúltim concert d’aquesta proposta impulsada per l’Àrea de Cultura, la qual està registrant, fins a la data, una gran afluència de públic en totes les seues sessionsEl grup valencià oferirà aquest divendres el penúltim concert d’aquesta proposta impulsada per l’Àrea de Cultura, la qual està registrant, fins a la data, una gran afluència de públic en totes les seues sessions

El cicle musical 'Estiu a la Bene' acull divendres el dinamisme i diversió de Rascanya
21/09/2017 -

El cicle musical Estiu a la Bene arriba a la penúltima setmana de concerts amb l’actuació, aquest divendres, del grup ‘Rascanya’. Una orquestra valenciana que interpreta un variat repertori que conviu amb els ritmes de la música folk mediterrània.

Aquest grup, integrat per Vicent Simó, Francesc Sanchis, Vicent Manel Martínez, Pere Ballester i Amparo Navarro, s’integra dintre del moviment europeu de música que aposta per la renovació dels ritmes més tradicionals, amb una especial predilecció pels balls com a element festiu de cohesió social, que tenen com a resultat uns concerts dinàmics i divertits per a tots els seus assistents.

Els “rascanyers” fan de cada actuació concerts que compten amb la participació del públic des de la primera cançó, independentment del seu nivell de ball, a través de temes i balls tradicionals en parelles, trios o grups.

La proposta Estiu a la Bene, impulsada per l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, està pensada per oferir al públic de totes les edats una activitat cultural gratuïta les nits dels divendres dels mesos d’estiu, que està comptant amb una ampla acceptació per part del públic assistent.

Per al diputat al càrrec de l’Àrea de Cultura, Xavier Rius «resulta molt grat oferir concerts que ajuden a la dinamització de la ciutat i veure que tenen tan bona acollida» A més, «hi hem pogut establir una interessant sinergia entre les activitats culturals de l’edifici i les accions que promouen els dos museus allí radicats».

Els interessats en assistir als concerts només han de disposar de la seua entrada gratuïta, la qual es pot obtenir a través de la pàgina web www.labeneficencia.es o dirigint-se al punt d’informació situat al vestíbul del centre. La retirada de localitats tindrà lloc cada setmana de concert, a partir del dimarts, de 10:00 a 20:00 hores, fins al mateix dia del recital o fins a completar l’aforament.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats