25n
25N
25N

El Centre de Coordinació d'Emergències incrementa un 5% els operadors del 112 CV amb motiu de la festivitat de Tots Sants

El Centre de Coordinació d'Emergències incrementa un 5% els operadors del 112 CV amb motiu de la festivitat de Tots Sants
30/10/2016 -

El Centre de Coordinació d’Emergències ha reforçat, el servei 112 Comunitat Valenciana per a oferir una atenció més àmplia durant el cap de setmana i demà dilluns previ a la festivitat de Tots Sants.

En concret, demà dilluns hi haurà 4 operadors més dels 35 que són habituals i el dimarts s’incrementarà en 3, que se sumen als 34 que corresponen al servei ordinari. A més, durant el dissabte i el diumenge, el reforç ascendeix a un operador cada dia.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha destacat que el nombre d’operadors, coordinadors i supervisors del 112CV s’adapta en cada torn a les necessitats del servei.

“Aquest cap de setmana llarg, en el qual molts valencians viatgen per a descansar o per a celebrar la festivitat de Tots  Sants amb els seus familiars, es reforça un 5% l’atenció de les trucades per a poder atendre-les més ràpid i eficaçment”, ha afirmat Ángel. A més, ha explicat, “en un moment donat, el servei pot ampliar-se de forma immediata si la situació ho exigira per algun incident”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 4 =