25n
25N
25N

El Cementeri General compta ja amb un segon depòsit subterrani de cendres

El Cementeri General compta ja amb un segon depòsit subterrani de cendres
28/10/2016 -

El Cementeri General disposa ja d’un segon depòsit subterrani de cendres, que soluciona la situació de saturació que hi havia en les instal·lacions existents. Així ho ha anunciat hui la regidora delegada de Cementeris, Pilar Soriano, que ha explicat que l’Ajuntament ha impulsat esta actuació per a millorar el servici municipal, atesa la situació inadequada del depòsit per a cendres que hi havia al denominat Jardí dels Records del cementeri.

Soriano ha explicat que des de l’equip de govern es continua treballant “en la línia de dignificar els espais per a recordar els que ja no estan entre nosaltres”. La delegada ha recordat que el depòsit de cendres estava “pràcticament ple”, la qual cosa ha fet necessària la construcció d’un segon que puga acollir més cendres de difunts.

Les obres van començar el passat mes de març en la secció 20a del Cementeri General, i l’execució ha suposat una inversió de 60.000 euros. S’ha realitzat un depòsit de formigó armat amb espai per a 2.000 urnes cineràries, sobre el qual, en la superfície de la parcel·la, s’ha habilitat una àrea ornamental amb una bústia a la part central per a la introducció de les urnes cineràries. La zona queda accessible per mitjà de dos camins des de les voreres. Durant l’actuació, s’ha aprofitat per a remodelar el sistema de reg existent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =