25n
25N
25N

El CEIP Blasco Ibáñez de Benetússer participa en la iniciativa “La Vuelta al Cole”

El CEIP Blasco Ibáñez de Benetússer participa en la iniciativa “La Vuelta al Cole”
25/10/2019 -

El Centre d’Educació Infantil i Primària de Benetússer Blasco Ibáñez ha participat aquest matí en una carrera organitzada pels carrers del municipi amb la iniciativa “La Vuelta al Cole de Unoentrecienmil”, el moviment escolar més gran per a recaptar fons destinats a finançar un projecte d’investigació que ajude a posar fi a la leucèmia infantil.

Enguany se celebra la cinquena edició d’aquesta carrera en la qual participen col·legis i centres educatius de tota Espanya, que aporten més de 400.000 corredors conscienciats amb aquesta malaltia, dels quals prop de 400 corresponen a alumnes del CEIP Blasco Ibáñez de Benetússer.

L’objectiu de l’esdeveniment és concentrar tota l’energia positiva que es genera a l’inici del curs escolar a través d’una carrera solidària, que servisca de nexe d’unió entre els xiquets que comencen el col·legi i els que aquest any no podran assistir perquè estan lluitant contra la leucèmia. Cada participant, que pot ser alumne, professor, pare, germà o amic, pot donar des d’1 euro, rebent un dorsal i un diploma d’agraïment per la seua gran aportació per a finançar un projecte d’investigació que ajude a impulsar la cura de la leucèmia infantil. En les quatre edicions anteriors ja s’han recaptat més de 800.000 euros per a la causa.

La regidora d’Educació, Ana Martín Valero, ha destacat, després de la finalització de la carrera en la plaça de l’Ajuntament, que amb aquesta iniciativa solidària les famílies i l’alumnat “col·laboren en la lluita contra la leucèmia infantil amb el seu granet d’arena i alhora prenen consciència de la gravetat de la malaltia”. “Des de l’Ajuntament de Benetússer ens alegra que el CEIP Blasco Ibáñez participe enguany en la carrera que organitza la fundació Unoentrecienmil i sobretot ens alegra que aquestes iniciatives prosperen i ajuden a visibilitzar aquesta malaltia que afecta els xiquets”, ha explicat Martín.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =