caixa popular

El bingo bat rècords venda de cartons a la Comunitat Valenciana

El bingo bat rècords venda de cartons a la Comunitat Valenciana
18/12/2018 -

Durant dilluns passat 3 de desembre, Azulred va tindre l’honor de repartir un premi de 20.000 € en una sola partida. Aquest fet, que va tindre lloc com a part de la celebració del quart aniversari del bingo electrònic, va batre el rècord de venda de cartons a la Comunitat Valenciana en una sola partida. En concret, ho va situar en 8.540 cartons venuts en una sola partida. La línia, per part seua, va tindre un valor de 1.142,40 €. Durant la temporada de Nadal serà el Bingo Torrefiel, de la mà de Juan Navajes Contreras, el que tindrà l’oportunitat de superar aqueix registre entre totes les sales.

Rècord de venda de cartons a la Comunitat Valenciana

Amb motiu del 4t aniversari del bingo electrònic a la Comunitat Valenciana, Azulred va organitzar una partida el premi de la qual va ascendir al no-res menyspreable xifra de 20.000 €. Sens dubte, una xifra molt considerable que no va passar desapercebuda entre els grans amants d’aquest joc. De fet, l’expectació generada va ser tal que, finalment, es va aconseguir la xifra de 8.540 cartons venuts. Això suposa el rècord històric de vendes per a un sol sorteig dins del territori.

Juan Navaixes Contreras i el Bingo Torrefiel a la recerca del següent rècord

Durant el Nadal, el Bingo Torrefiel, com a sala adherida a aquesta plataforma de bingo electrònic dirigida per Juan Navajas Contreras, intentarà repetir i superar aqueixa xifra de venda de cartons i encreuen els dits perquè el bingo isca en aquesta sala. Azulred repetirà el format amb motiu de la finalització de la seua campanya de Nadal.

En primer lloc, Azulred organitzarà partides en intervals de 30 minuts que comptaran amb premis garantits de 1.000 €. Tindran lloc entre les 18.30 i les 01.00 hores cada dia compresos entre el 25 de desembre de 2018 i el 6 de gener de 2019.

No obstant això, el plat fort arribarà divendres que ve 4 de gener de 2019. Aqueix dia, es repetirà el format i s’organitzarà una partida única, el premi de la qual serà de 20.000 € i tindrà lloc a les 20.30 hores. La plataforma de bingo electrònic a la qual pertany ja ho té tot preparat per a satisfer la demanda de possibles jugadors i aposta forta per tornar a batre el rècord de la Comunitat Valenciana.

Això sí, més enllà d’intentar batre el rècord de venda de cartons a la Comunitat Valenciana i amb el propòsit que servisca com a avançament de la gran partida de bingo, s’organitzarà una altra en la qual garantirà cada línia a un preu de 100 €. A més, aquells que tinguen la sort de cantar bingo s’embutxacaran 500 €. Sens dubte, premis realment elevats.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

sempre teua