caixa popular

El BES inicia la seua refundació cap al MES amb l'objectiu de culminar-la en altra assemblea al juny

El BES inicia la seua refundació cap al MES amb l'objectiu de culminar-la en altra assemblea al juny
12/05/2018 -

L’actual coordinadora del BES, corrent del Bloc, després de la celebració este matí de la seua assemblea oberta en la seu nacional de Compromís, amb la participació de vora 70 militants de totes les forces que integren la coalició, ha valorat molt positivament la convocatòria. “Des del BES volem impulsar un nou projecte transversal, obert i transformador per construir #MésCompromís, de baix cap a dalt, fent que el protagonisme retorne a la militància”, han explicat.

L’objectiu de l’assemblea de hui dissabte “era crear un espai de participació política de la militància, on totes i tots han participat, debatut i fet propostes del que es vol per al BES i, també, per a Compromís com a projecte que busca l’hegemonia dins de l’esquerra valenciana”.

“Després d’un debat en positiu, molt intens i, especialment, molt productiu, l’actual coordinadora treballarà en l’elaboració d’un nou reglament per aquest corrent del Bloc que es transformarà pròximament en un corrent transversal dins de Compromís. El nou MES -segons la pròpia coordinadora- ha de ser una ferramenta on tots i totes puguem participar dins de Compromís per igual, sense importar d’on venim, només treballant cap on volem anar”.

En el pròxim mes, l’actual coordinadora del BES transformarà totes les propostes arreplegades a l’assemblea per tal de fer efectiu el canvi en la propera trobada, que es celebrarà el 23 de juny i que “esperem que siga una riuà de gent compromesa i amb l’energia carregada per construir MÉS COMPROMÍS”.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris