25n
25N
25N

L’Ajuntament impulsa una campanya per conscienciar la població perquè deposite els guants i mascaretes utilitzats al contenidor gris

L’Ajuntament impulsa una campanya per conscienciar la població perquè deposite els guants i mascaretes utilitzats al contenidor gris
29/06/2020 -

#AlcarrerNo és el nom de la campanya d’informació impulsada per l’Ajuntament de València per conscienciar la ciutadania perquè deposite els guants i les mascaretes utilitzats per evitar la propagació del coronavirus al contenidor de residus de color gris. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha donat a conéixer hui aquesta campanya que estarà present al carrer aviat.

Així, en els pròxims dies els cartells amb aquesta recomanació s’exhibiran als expositors del mobiliari urbà (Mupis). El missatge de depositar on cal aquests elements profilàctics, que s’han implantat per prevenir i protegir les persones davant l’expansió de la pandèmia, també tindrà protagonisme als mitjans de comunicació. Concretament, a partir del 6 de juliol i fins al 3 d’agost, 40 expositors ciutadans, i diferents mitjans (periòdics, webs i emissores) recordaran la seua audiència el gest adequat per desfer-se de guants i mascaretes.

Segons ha informat Sergi Campillo, «s’han trobat aquests elements a terra, especialment, a les portes d’establiments de venda d’aliments i altres racons de la ciutat, i aquests residus poden estar contaminants de coronavirus, tot i que la incidència de la malaltia a València es baixa». Per tant, ha afegit, «hem d’evitar aquest comportament perquè tant els guants com les mascaretes podrien ser portadors de partícules víriques i consistir en un perill per al personal de neteja que cuida i arreplega residus de la ciutat tots els dies».

«Amb aquesta campanya l’Ajuntament vol recordar que aquests residus han de tirar-se, inclusivament els guants de plàstic, al contenidor gris», ha conclòs el regidor en aclarir que del desenvolupament d’aquesta campanya, amb un pressupost de 30.000 euros, s’encarregarà l’adjudicatària de la prestació de servici de neteja viaria i recollida i transport de residus urbans en la zona 2 de la ciutat, i a càrrec del fons destinat a campanyes d’informació i sensibilització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

bombers
Valencia activa