25n
25N
25N

L'arener d'Els nostres dinosaures' permet als més xicotets jugar a ser paleontòlegs

L'arener d'Els nostres dinosaures' permet als més xicotets jugar a ser paleontòlegs
27/07/2016 -

Un viatge a través de quasi 200 milions d’anys per a conéixer espècies impressionants, tan grans com a xicotetes, terrestres i aquàtiques del Mesozoic, conegut com l’Era dels dinosaures. Aquesta és la proposta del Museu de les Ciències que, amb l’exposició ‘Els nostres dinosaures’, permet al visitant descobrir criatures com el Morellando beltrani, dinosaure originari de Morella (Castelló) o rèpliques de fins a 12 metres de longitud.

Els més xicotets tenen a més l’oportunitat de viure la sensació que experimenta un paleontòleg davant el descobriment d’un fòssil. Gràcies a un arener que es troba en la zona exterior de l’exposició, els xiquets poden jugar a ser paleontòlegs i cercar fòssils enterrats en l’arena. Les rèpliques d’un crani, en dues parts, un fèmur, ous de dinosaure i una falange, són algunes de les peces que hauran de trobar. Aquesta zona lúdica i d’oci explica també amb diversos materials com a llibres, puzles i dibuixos per a acolorir, tots relacionats amb els dinosaures.

També aquest espai compta amb dos panells de grans dimensions en els quals apareixen representats un Losillasaurio, un Alosaurio, un Estegosaurio, un tauró, ammonites i tortugues, tots ells realitzats pel paleoilustrador Óscar Sanisidro. El públic pot fotografiar-se al costat d’aquestes singulars espècies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =