25n
25N
25N

Este cap de setmana torna a la ciutat el programa 'Cultura als barris'

Este cap de setmana torna a la ciutat el programa 'Cultura als barris'
21/10/2016 -

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en huit barris de València. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre d’altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat dins d’una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i els ciutadans.

En el barri del Cabanyal, hui a les 19.00 hores, en la plaça de l’Església dels Àngels, tindrà lloc una actuació teatral, Mares, pares, fills…, i tot el que això suposa, a càrrec dels actors Pepa Juan i Albert Iborra. Demà dissabte 22, d’11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

En la plaça de l’Església de Campanar,  hui de 17.00 a 20.00 hores, es podrà participar en tallers de cantereria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està convidada a gaudir també d’un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec de El Tudell. Demà dissabte, en el mateix lloc, es realitzaran d’11.00 a 14.00 hores tallers de raku i paper reciclat acompanyats d’una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro.

L’Olivereta, tindrà, hui  de 17.00 a 20.00 hores, tallers de raku, paper reciclat i socarrat destinat a un públic familiar, acompanyats d’una actuació de mímica a càrrec de Mario Cerro. Demà, de 11.00 a 14.00 hores, es podrà participar en tallers de terrisseria, enquadernació i joguets reciclats, on tota la família està convidada a gaudir també d’un cercavila musical de tabal i dolçaina a càrrec de Va de Cant. Les activitats es realitzaran en la plaça de Roma.

Per la seua banda Quatre Carreres podrà gaudir hui, en la plaça del Poeta Badenes, a les 19.00 hores, d’un espectacle de màgia i humor destinat a un públic familiar de la mà de el Mago Piter. Demà, en el mateix lloc i a la mateixa hora, hi haurà un concert de música a càrrec de la formació Dúo Cello-Guitarra, Antonio Cotolí i Gloria Aleza.

Benicalap, en la plaça Nova de l’Església, hui a les 19.00 hores, també podrà gaudir del concert de música a càrrec de la formació Dúo Cello-Guitarra, Antonio Cotolí i Gloria Aleza. Demà, també a les 19.00 hores i en el mateix lloc, començarà un recital de poesia per a tots els públics, de la mà de Carles Cano i Vicent Camps.

En la Saïdia, hui  de 17.00 a 20.00 hores i demà de 11.00 a 14.00 hores, en el carrer d’Almassora, 51, hi haurà una escola de circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

En el barri de Jesús, en la plaça d’Holanda, este cap de setmana els protagonistes seran els més menuts. Hui a les 19.00 hores començarà un espectacle de titelles anomenat Història de Titella, a càrrec de Edu Borja. Per a demà, de 11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

Finalment, en la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Rascanya, a les 19.00 hores, estarà el Gran Jordiet, amb La maleta de Jordiet, i Vicente Cortés, amb Contar per Contar. Cantar per Cantar, un espectacle creat per a passar-ho bé amb la màgia i la música de les paraules. Demà, en el mateix lloc i a la mateixa hora, començarà l’espectacle d’humor Esqueches, a càrrec del grup JUJA Teatre, destinat a un públic juvenil i adult.

horarios_21_22_Oct

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 12 =