caixa popular

El 13 de juny la piscina d’estiu de Burjassot obrirà les seues portes

El 13 de juny la piscina d’estiu de Burjassot obrirà les seues portes
12/06/2017 -

Burjassot rebrà les primeres calors de l’estiu donant l’oportunitat als seus veïns i veïnes de donar-se un capbussó a l’aire lliure en la Piscina d’Estiu. Ja està tot preparat, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, perquè el dimarts 13 de juny, la Piscina d’Estiu òbriga les seues portes. Una instal·lació municipal que estarà oberta fins al 17 de setembre.

Oberta de dimarts a diumenge, la Piscina d’estiu tindrà horari d’11:30 a 19 hores, en el mes de juny, mentre que al juliol i agost, els caps de setmana i festius, l’obertura i tancament s’ampliarà, sent de 10:30 a 20 hores. A més de la possibilitat de banys lliures, la piscina ofereix cursets de natació per a diferents edats que es desenvoluparan en el mes de juliol.

El preu de les entrades, que no han patit variació pel que fa a l’estiu passat, és de 2,30 euros para majors de 15 anys i l’entrada infantil, de 2 a 14 anys, 1,70 euros, mateix preu per a les entrades de jubilats i pensionistes, famílies nombroses i discapacitats superiors al 33%. Els bebès i xiquets fins a dos anys no paguen entrada.

També està la possibilitat de poder adquirir bons de 10 o de 20 banys. El bo de 10 d’adults té un preu de 17 euros, mentre que el mateix bo per a infantils, de 2 a 14 anys, pensionistes i jubilats, famílies nombroses o discapacitats superiors al 33%, costa 12 euros. Quant als bons de 20 banys, en infantil, pensionista i jubilat, família nombrosa i discapacitats superiors al 33% costen 19 euros i el d’adults, 28 euros. També es pot traure el Passe de Temporada que té un preu de 70 euros per a adults i de 60 euros per a infantils i els col·lectius anteriorment nomenats.

Les inscripcions dels cursets de natació, que es desenvoluparan en el mes de juliol, podran formalitzar-se a partir del 20 de juny en la pròpia Piscina d’Estiu, lloc en el qual també caldrà abonar el preu dels mateixos amb targeta bancària de crèdit o dèbit.

Tres són els cursos que s’ofereixen aquest estiu i que es desenvoluparan de dimarts a divendres. De 9:45 a 10:30 i de 19:30 a 20:15 són els horaris per a xiquets i joves d’entre 3 i 14 anys, amb un preu, en tots dos casos, de 19 euros el curset. En el primer torn, s’ofereixen un màxim de 30 places, mentre que en el segon hi ha 50.

En el cas dels adults, tant majors de 15 anys com a pensionistes i jubilats, l’horari del curset serà de 20:15 a 21 hores. Per als majors de 15 anys el curs té un cost de 28 euros i per als pensionistes i jubilats de 19 euros. En tots dos casos, s’ofereixen un màxim de 30 places.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats