25n
25N
25N

L'Executiva Provincial del PSPV-PSOE sol·licita un informe sobre l'elecció de la Presidència de la Mancomunitat de l'Horta Sud

L'Executiva Provincial del PSPV-PSOE sol·licita un informe sobre l'elecció de la Presidència de la Mancomunitat de l'Horta Sud
17/09/2019 -

L’Executiva Provincial de València del PSPV-PSOE ha sol·licitat al Secretari General l’Horta Sud un informe sobre tots els esdeveniments ocorreguts en l’elecció de la Presidència de la Mancomunitat de L’Horta Sud, atés que no s’han seguit les directrius dictades des de la direcció del partit en el procés del qual va eixir nomenada l’alcaldessa de Benetússer, la socialista Eva Sanz. L’objectiu és elevar-lo a l’executiva nacional i federal del partit per a posar-lo en coneixement i que adopte les mesures oportunes.

L’Executiva comarcal ha mostrat el seu malestar després de la celebració del ple d’ahir que va donar el càrrec a Sanz, ja que no era la candidata que va defensar la Direcció comarcal del partit, la proposta del qual requeia en l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján.

Fuentes de l’executiva comarcal de L’Horta Sud manifesten que és insòlit el que ha ocorregut, “no s’ha vist mai que el partit deixe d’escoltar als òrgans que tenen la competència”. L’organització comarcal també es mostra contundent després de conéixer que existia un pacte previ per a compartir la presidència de la Mancomunitat, pel qual es dividien el mandat en dos anys, l’alcaldessa de Benetússer i el primer edil de Sedaví, José Cabanes. “No consentirem que es produïsca”, afirmen.

Al mateix temps que lamenten l’actitud de l’alcalde socialista i sotssecretari de Relacions Institucionals de l’executiva nacional del PSPV, Carlos Fernández Bielsa que, en comptes de donar suport i consolidar els òrgans del partit, “es dedica a desautoritzar i dividir a l’executiva comarcal amb la finalitat d’obrir una bretxa”, matisen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + onze =

CCCC
torrent