25n
25N
25N

“Educant en igualtat”, una guia escolar per a fomentar la igualtat

L’Ajuntament edita un llibre dirigit a alumnes i alumnes de primària, amb el qual treballar la igualtat i els resultats de la qual s’exposaran el la Setmana de la Dóna

“Educant en igualtat”, una guia escolar per a fomentar la igualtat
20/02/2017 -

La delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent ha elaborat la guia “Educant en igualtat”, un llibre que es lliurara a tots els centres educatius de la ciutat que ho sol·liciten. Amb açò, es pretén proporcionar un material que servisca de base per a implicar a tota la comunitat educativa en el tema de la igualtat i en les activitats que en la mateixa guia es proposen.

En esta ocasió, la guia se centra sobretot en les professions i la idea que tots i totes hem de tenir l’oportunitat d’aspirar a qualsevol lloc de treball, sempre que treballem per a aconseguir eixe objectiu.

La regidora d’Igualtat, Encarna Lerma, ha valorat la importància de proporcionar este material als centres escolars: “El camí a seguir sempre deu ser el de la igualtat i el futur depén de com eduquem als més xicotets d’ara. Una educació basada en la igualtat es tradueix en un futur més igualitari en tots els àmbits de les nostres vides”.

Els alumnes i alumnes de primària, als qui està dirigida la guia, després de treballar l’activitat que es proposa podran completar uns murals amb diferents idees que hagen aprés i creen important destacar. Dites murals es podran contemplar a partir del dia 2 de març en la Casa de la Dóna coincidint amb l’inici de la XXXI Setmana de la Dóna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 5 =

museo prehistoria