25n
25N
25N

Educació invertirà 1,5 milions en la millora de centres escolars en Carcaixent

El programa “Edificant” contempla actuacions al CEIP Francesc Pons, José Boquera i Víctor Oroval

Educació invertirà 1,5 milions en la millora de centres escolars en Carcaixent
02/11/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent ha rebut la proposta de delegació de competències de la Conselleria d’Educació per a l’execució d’obres del programa “Edificant” al CEIP Francesc Pons, José Boquera i Víctor Oroval. El programa “Edificant” contempla una inversió total al municipi d’1,5 milions, assumint els costos econòmics la Conselleria d’Educació, qui delega en les entitats locals els projectes, contractacions, construcció, direcció i certificacions.

En línies generals, les actuacions previstes en els tres centres estan orientades a la millora de l’eficiència energètica dels edificis amb el canvi de les portes i finestres en tots ells i la millora de l’accessibilitat, amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques i altres actuacions com la instal·lació d’ascensors en el CEIP Francesc Pons i el CEIP Víctor Oroval. També estan incloses altres intervencions com la construcció d’una escala d’emergència en el CEIP Jose M. Boquera, i el canvi de la caldera i millora de la instal·lació elèctrica també en aquest centre.

Les propostes presentades en el seu moment a la Conselleria d’Educació van ser aprovades en el Consell Escolar de cada col·legi i en el Consell Escolar Municipal. Amb les delegacions, ja s’ha arribat a la tramitació final i solament queda que l’aprovació pel ple municipal perquè Educació adjudique els fons econòmics i es puga donar inici a les obres.

Laura Ruiz, regidora d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per l’anunci de la Conselleria, ja que aquestes actuacions milloraran el dia a dia de l’alumnat dels centres “apostar per l’eficiència energètica i l’accessibilitat és una necessitat fonamental hui en dia, ja que és adaptar els centres a la realitat del s. XXI perquè el nostre alumnat puga rebre una educació de qualitat el revertirà en el futur del nostre poble”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 10 =