Educació convoca les ajudes del bo infantil, que pujaran l'import per al tram de 2 a 3 anys

Educació convoca les ajudes del bo infantil, que pujaran l'import per al tram de 2 a 3 anys
13/06/2019 -

La Conselleria d’Educació ha publicat en el DOGV les ajudes del bo infantil adscrites a famílies que escolaritzen als seus fills i filles de 0 a 3 anys en escoles infantils de titularitat privada i dels trams 0-1 i 1-2 de les escoles infantils municipals, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Com a novetat, per al pròxim curs s’ha realitzat un augment dels mínims i màxims d’ajuda per al tram de 2 a 3 anys. L’import mínim mensual serà de 90 euros, quan fins ara era de 80 euros; i l’import màxim serà de 180 euros, mentre que fins ara era de 140 euros.

En total, Educació destina un total de 55,5 milions en ajudes econòmiques per al bo infantil, la qual cosa suposa un increment del 20,6% del pressupost respecte al curs 2018-2019.

El beneficiari d’aquesta subvenció serà l’alumnat de 0 a 3 anys matriculat en centres privats de primer cicle d’Educació Infantil, així com l’alumnat de 0-1 i 0-2 anys matriculat en escoles municipals valencianes, per al curs 2019-2020. L’alumnat haurà d’haver nascut o estar previst que nasca amb anterioritat al 31 de desembre de 2019.

L’alumnat del tram 2-3 anys de les escoles infantils municipals compta amb aules gratuïtes des del curs 2018-2019, igual que les escoles infantils de la GVA en el tram 0-3 i les aules de 2 anys establides en centres educatius d’Infantil i Primària.

SOL·LICITUDS

Les famílies de l’alumnat de 0 a 3 anys matriculat en centres de primer cicle d’Educació Infantil privats 0-3 i de 0 a 2 anys matriculat en escoles infantils municipals disposen de 10 dies hàbils per a presentar la seua sol·licitud.

Les famílies que sol·liciten l’ajuda hauran de signar les sol·licituds manualment i entregar-les, juntament amb la documentació requerida, al centre que estiga matriculat l’alumne.

Per part seua, aquells sol·licitants que ja s’han beneficiat del bo infantil en cursos anteriors només hauran d’entregar la sol·licitud. No obstant això, en els casos en què la situació familiar haja variat respecte al curs anterior, també s’haurà d’entregar la documentació preceptiva.

Educació tindrà en compte la renda familiar com a principal criteri per a la concessió de les ajudes. L’import de l’ajuda que corresponga a cada família es determinarà en funció de la renda per càpita familiar de l’exercici 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria