25n
25N
25N

Educació organitza una jornada de reflexió sobre els deures escolars

Educació organitza una jornada de reflexió sobre els deures escolars
22/11/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat una jornada de reflexió i debat al voltant dels deures escolars. Des d’Educació es dóna així resposta a la demanda per part de tota la comunitat educativa de fer una reflexió oberta al voltant d’aquest tema.

La jornada ‘Els deures escolars a debat’ tindrà lloc el 26 de novembre a l’Auditori del Conservatori Superior de Música de València, és gratuïta i està dirigida a tota la comunitat educativa. L’aforament és limitat i les inscripcions es poden realitzar a l’enllaç clicar ací

El conseller Vicent Marzà ha explicat que “la nostra aposta és clara: volem involucrar tota la comunitat educativa en una millora del model que promoga eines innovadores en el procés d’aprenentatge del nostre alumnat. Una de les línies de treball que marcàrem des de l’inici de curs fou la implicació i crec que iniciatives com aquesta van en eixa direcció, en la direcció d’aconseguir una escola pública de qualitat, i en la qual totes i tots ens sentim part del sistema educatiu per a fer front als actuals reptes educatius”.

En la trobada per a reflexionar sobre els deures participa el formador i assessor Enric Queralt, amb la ponència ‘Deures? Oportunitat o malson’. Així mateix, hi haurà una taula rodona conformada per diferents especialistes universitaris com Juan Luis Castejón, de la UA, i José Gimeno i Bernardino Salinas, de la Universitat de València. La jornada es completa amb les aportacions de diferents experiències de centres educatius valencians i un fòrum de debat amb representants de pares i mares, així com de l’Associació de Directors de Primària i la Permanent de Secundària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =