25n
25N
25N

Educació concedeix ajudes a 319 centres educatius per a la realització de projectes d'investigació i innovació en centres docents

Educació concedeix ajudes a 319 centres educatius per a la realització de projectes d'investigació i innovació en centres docents
04/12/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha resolt concedir 1.090.000 euros en ajudes econòmiques per als centres educatius a fi de recolzar la realització de projectes d’investigació i innovació educativa sobre el desenvolupament dels currículums desenvolupats en el curs 2015-2016 o que s’hagen de dur a terme durant el curs 2016-2017.

En concret, són 319 els centres públics sostinguts amb fons públics seleccionats que rebran aquesta dotació d’1.090.000 euros. Del total de centres, 171 pertanyen a les comarques de València, 113 a les d’Alacant i 35 a les de Castelló. Per tipus de centre, 165 són centres d’Infantil i Primària, 144 Instituts de Secundària i FP, 9 centres d’Educació Especial i 1 de música.

Aquestes ajudes tenen com a objectiu donar suport als equips docents en l’elaboració de projectes d’investigació i innovació, estimular l’elaboració de materials didàctics adequats a la realitat socioeducativa dels centres i incentivar el desenvolupament d’experiències educatives que, pel seu caràcter exemplar, puguen ser un suport per a altres centres i un estímul en la millora contínua de la pràctica educativa.

Es pretén igualment promoure propostes innovadores i d’investigació educativa que, a partir de la pràctica docent i de les sinergies de la comunitat educativa, contribuïsquen a resoldre els reptes educatius i passen a ser noves formes de fer, ser i estar a l’escola; així com crear les condicions per a promoure transformacions curriculars i d’organització creatives i flexibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 15 =