25n
25N
25N

Educació anuncia la licitació de les obres del CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs

Educació anuncia la licitació de les obres del CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs
23/10/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ l’anunci de licitació de les obres de construcció del CEIP Ciutat de Cremona, a Alaquàs. El pressupost base de licitació és de 5.479.536 euros (IVA exclòs) i tindran un termini d’execució de 18 mesos.

Amb aquesta licitació i el posterior inici de les obres, Educació dóna resposta a les reivindicacions d’anys de la comunitat educativa del CEIP Ciutat de Cremona.

En declaracions del conseller Vicent Marzà: “Cremona era un referent de reivindicació d’aules dignes enfront del balafiament de l’antic govern mitjançant CIEGSA i la problemàtica de barracons perpetus que ens van deixar en herència. Ara, centres com el Cremona són el símbol de la reconstrucció del sistema educatiu valencià per part del govern del Botànic i forma part de la planificació en infraestructures escolars dignes que vam anunciar per a l’actual curs”.

Cal recordar que, en la presentació del curs, el conseller Marzà va anunciar 26 actuacions en infraestructures escolars per al curs 2016-2017 dins del Mapa de les Infraestructures Escolars. El curs ha començat amb 6 centres educatius nous: Escola Infantil d’Altea, el CEIP Rosa Serrano de Paiporta, el CEIP Manjón Cervantes d’Alacant, el CEIP Ángel Esteban de Benicarló, el CFPA d’Onda i l’IES Playa Flamenca d’Orihuela.

Així mateix, hi ha 15 obres iniciades: CEE Sanchis Banús d’Ibi, CEIP Príncipe de España de Rojales, CEIP Playas de Orihuela d’Orihuela, CEIP Benicadim de Beniarbeig, el CEIP Evaristo Calatayud de Montserrat, CEIP Carraixet d’Almàssera, CEIP Emilio Lluch de Nàquera, CEIP Cervantes de Gandia, CEIP Severí Torres de Villanueva de Castellón, CEIP Cardenal Tarancón de Borriana, CEIP El Perelló de Sueca, Centre Social el Grau de València, CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules, CEIP Regina Violant d’Almassora i IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó.

El CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs és una de les 11 infraestructures escolars que s’iniciaran durant aquest curs.

Les obres del centre, que tindran un termini d’execució de 18 mesos, suposen la creació de 9 aules d’Infantil i 18 aules de Primària, menjador per a 150 alumnes en dos torns i un gimnàs. Així mateix, la parcel·la en què es realitzaran les obres té una superfície total de 9.221 metres quadrats. Els espais lliures exteriors compten amb 5.478 metres quadrats i allí s’ubicaran els patis, les pistes esportives i les zones enjardinades.

Les empreses interessades a fer arribar les seues propostes tindran de termini fins al pròxim 23 de novembre de 2016 per a poder presentar la documentació. La presentació haurà de realitzar-se en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ubicat a l’avinguda de Campanar, número 32.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

museo prehistoria