caixa popular

S'inicia el procés per a consolidar els edificis de la plaça Doctor Collado

google maps

S'inicia el procés per a consolidar els edificis de la plaça Doctor Collado
12/07/2018 -

La Junta de Govern Local aprovarà demà la licitació de les obres de consolidació estructural dels edificis protegits situats a la plaça Doctor Collado número 2 i 3, de l’entorn de la Llotja de la Seda per un import de 432.000 euros. D’aquesta manera, s’obri el procediment perquè les empreses presenten propostes d’execució en un termini de 4 mesos a comptar des de l’endemà de la signatura de l’acta de replanteig.

El regidor delegat de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha explicat que tant l’import d’aquests treballs com el termini determinat per a la seua realització podran veure’s reduïts per les ofertes que presenten les empreses i ha recordat que aquest projecte d’intervenció es finança amb càrrec al Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana.

En aquesta primera fase, es durà a terme l’estabilització, apuntalament, fitació i conservació de la façana, i la demolició parcial en aquells àmbits que revesteixen perill. Per a això, s’acotaran les zones a demolir i a consolidar, per aconseguir que l’edifici quede estable i segur, i permeta els posteriors treballs d’arqueologia, que es licitaran independentment en una segona fase de les intervencions.

Després dels treballs arqueològics, es posarà en marxa la redacció del projecte d’habilitació de l’edifici que reculla les necessitats sorgides d’aquests treballs, concretant el seu ús definitiu. Per tancar el procés, es licitaran les obres d’habilitació i direcció d’aquestes.

«Després d’anys d’inacció d’anteriors governs, posem fi a l’estat ruïnós d’aquests edificis, i amb això a la degradació que sofreix un entorn tan emblemàtic com és el de la Llotja» ha assenyalat el regidor Vicent Sarrià.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris