caixa popular

L’ecoparc mòbil de l’EMTRE visitarà Godella els dies 5, 6 i 7 de març

L’ecoparc mòbil de l’EMTRE visitarà Godella els dies 5, 6 i 7 de març
22/02/2018 -

L’ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) visitarà Godella els pròxims dies 5, 6 i 7 de març. Es tracta d’un camió habilitat per a la recollida gratuïta d’aquells residus d’origen domèstic que, per la seua naturalesa, no han de ser dipositats als contenidors convencionals.

Aquesta visita s’emmarca en una prova pilot de l’EMTRE per a facilitar la recollida dels residus especials en aquells pobles que, com Godella, no disposen d’un ecoparc fixe i en els quals no és viable la seua implantació a curt termini.

La iniciativa ha estat ben rebuda pel regidor de Medi Ambient, Fernando Oliveros, que ha manifestat que «Godella és un poble sensibilitzat amb els temes medi ambientals i de segur que la ciutadania respon positivament, aportant aquells residus que tenen a casa, per a que reben el tractament i la valorització adequada». Oliveros espera que l’experiència «siga exitosa, que l’EMTRE consolide aquesta iniciativa i que l’ecoparc mòbil visite Godella de manera periòdica».

Aquest ecoparc mòbil s’instal·larà a carrer Ramon i Cajal (just front al poliesportiu) i estarà obert els dies 5, 6 i 7 de març, de 10 h a 14 h del matí, i de 16 h a 19 h de la vesprada.

Es recorda a les veïnes i veïns de Godella que podran dipositar piles alcalines i de botó, radiografies, termòmetres, càpsules de cafè, aerosols, oli de motor i de cuina, xicotets aparells electrònics, tubs fluorescents, cartutxos d’impressora, bateries, tòners, joguets elèctrics, trastos de xicotet volum, pintures, dissolvents, DVD/CD, telèfons mòbils i carregadors, roba i sabates, pantalles de plasma o LCD, cintes magnètiques.

En canvi, no s’admetran residus voluminosos ni enderrocs (que s’hauran de gestionar als ecoparcs fixos), residus orgànics domiciliaris, pneumàtics, residus infecciosos, medicaments, residus radioactius, materials amb fibra de vidre ni materials amb fibrociment.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris