25n
25N
25N

L'ecoparc mòbil de l'Emtre visita Picassent

L'ecoparc mòbil de l'Emtre visita Picassent
04/12/2019 -

L’ecoparc mòbil va estar a la disposició de la ciutadania el dijous, divendres i dissabte al matí de la setmana passada. La instal·lació, que va recorrent els diferents municipis valencians, compta amb una àmplia distribució per departaments per a la recollida selectiva de tota classe de residus. Durant els dies previs, tant des de l’Ajuntament com des de l’empresa pública es va informar la ciutadania de l’arribada del servei al municipi i de tots aquells productes i materials que conformen la llarga llista de residus que poden deixar-se en l’ecoparc mòbil per al seu posterior tractament i reciclatge. Des de llibres i revistes, fins a piles, aparells informàtics, aerosols, càpsules de café, radiografies, olis de motor i de cuina, així com telèfons mòbils i carregadors, entre altres.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va voler visitar aquestes instal·lacions per a conéixer el seguiment realitzat durant els tres dies en què l’ecoparc mòbil va estar a Picassent.

Cal destacar que aquesta iniciativa se suma a les accions que des del consistori es porten a terme per conscienciar el veïnat en el tema del reciclat. Recordem que des de l’Ajuntament es posa a l’abast de la ciutadania durant dues vegades al mes el servei de recollida de mobles i trastos vells, la recollida selectiva de matèria orgànica amb la Campanya «Organitza l’Orgànica», i els diferents contenidors de paper, vidre i plàstic així com les instal·lacions de l’Ecoparc al camí de la Font de l’Omet, entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =