The Terminal Hub celebra 6 mesos, arriba al 80% i ho celebra amb un vídeo que posa en valor València i la seua ànima emprenedora

Guardar

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=mdIcrFUghiU

L'espai d'innovació de la Marina, The Terminal Hub, celebra 6 mesos havent aconseguit el 80% d'ocupació amb 81 empreses com IBM, que torna a València després de 30 anys o IE Business School que ho fa després d'haver estat absent 7 anys. I per a celebrar que ja és la llar de la innovació per a 81 empreses ha llançat un vídeo que posa en valor les arrels valencianes, la seua riquesa cultural i eixa ànima creativa que aconseguix que empreses de l'àmbit financer, tecnològic, i alimentari, estiguen ja col·laborant enfront del Mediterrani. El vídeo pot veure's en youtube (https://youtu.be/mdicrfughiu?feature=shared) .

Darrere de The Terminal Hub es troben empresaris que busquen anar més enllà i aconseguir no sols ser pol d'atracció de talent, sinó que l'excel·lència es comunique dia a dia i així nasquen noves oportunitats i idees que aporten a la Societat en el seu conjunt. Els empresaris són: Quique Calabuig (fundador de Kaihō Capital i soci de FUCSA), Ángela Pérez (fundadora d'Health in Code), Isabel Úbeda (fundadora d'Inversions l’Anella), Iker Marcaide (fundador de Zubi Group) i Ricardo Orts (arquitecte i enginyer industrial del projecte)

“Podem dir que ja som el centre de la innovació a Espanya”, afirma Quique Calabuig, CEO de The Terminal Hub, que afig: “El que volem transmetre amb este vídeo, realitzat amb l'última tecnologia, és que som ací per tot el que van fer abans uns altres com nosaltres, i que cal mirar al futur, sense oblidar el nostre passat i estar orgullosos de formar part d'una cultura com la valenciana que crea una connexió perfecta entre tradició i innovació”. Per a Ángela Pérez, presidenta de The Terminal Hub les imatges reflectixen el que es vol comptar: “Com es diu en l'espot, abans d'avançar cal saber com hem arribat fins ací i a València la tradició és innovar, però també rebre amb els braços oberts, per això volem ser la llar per als visionaris, per als quals volen canviar les coses, per als quals volen créixer i avançar”.

Per a la realització del curt s'ha recorregut, sent fidels a l'esperit d'este, tant a la tradició com a l'avantguarda. Així les imatges de llançament de coets han sigut cedits per l'empresa d'Elx PLD Space, referent a Europa en el desenrotllament de coets reutilitzables mentres que Ricardo Ruiz, comissari d'exposicions i antropòleg autodidacta de la cultura popular, ha facilitat les imatges antigues de les falles.

Els passejos per l'Albufera són gràcies a Vicente Sancanuto Dasí, net de Pepe Dasí, d'una família arrossera reconeguda a la comarca pel seu amor per la terra i la tradició, però també amb visió, la qual cosa els ha portat a desenrotllar negocis, a més del cultiu d'arròs, com els passejos amb barca o l'hostaleria.

L'últim fuster que queda en estos moments dedicat a la fabricació i restauració de les barques de l'Albufera, Juan José Aleixandre, també ha participat mostrant les seues barques que naveguen des de 1800. Els camps de tarongers estan a Cullera i les imatges són de Javier Selfa, taronger que va començar l'exportació de taronges en el segle XIX i que ja en el XX es va consolidar, mantenint esta tradició en el segle XXI, doncs, encara que ja no comercialitzen, continuen cultivant les taronges com a herència cultural dels seus avantpassats.

Finalment, el taller faller és de Valua, empresa fabricadora de falles que també ha expandit el negoci a la tematització i decoració d'espais per a grans marques i que posa la seua empremta d'innovació en les festes valencianes.

El curt ha sigut produït per l'agència Voga, dirigit per Gino Russo, la realització ha sigut a càrrec d'Oscar Rivero, el disseny i l'edició és d'Estudi Furiós i la post producció de Cherry on top.

Destacats